Familie Janissen heeft Frituur 't Plein overgenomen.


Zoals de klanten van friture 't Plein weten, hebben wij, familie Janissen, de friture per 1 mei 2022 overgenomen.

We hebben niks veranderd, zoals het merk van de friet, snacks en vet. Ook bieden we hetzelfde assortiment aan. Wij werken met veel plezier in de fritue en blijven iedere dag leren.

 

Wat we wel gaan veranderen is de "look"van de friture. We zijn bezig met het moderniseren van de friture en beginnen met een nieuwe naam: "Cafetaria en broodjesbar Plein5".

Aan deze naam hangt een nieuw logo met frisse kleuren die we volledig door gaan voeren in het exterieur en interieur van de friture.

Inmiddels zijn de borden van het menu al vervangen door digitale schermen en is er een grote tv waar de F1 of andere uitzendingen te zien zijn. Tevens is er een scherm beschikbaar gesteld voor gratis aangeleverde reclame of publicaties van onze klanten.

 

Komende weken zullen er binnen en buiten weer het een en ander gaan veranderen wat u zeker zal opvallen. De grootste verandering zal de interne uitbreiding zijn van een broodjesbar. Wij hadden ons erop verheugd deze broodjesbar vóór oktober 2022 te kunnen realiseren, om dan vanaf oktober 7 dagen in de week open te gaan van 10:00 uur tot 20:00 uur. De broodjesbar zal er zeker komen, maar de startdatum zal helaas vertraagd worden. Dit omdat mijn man en maatje Will ziek is geworden.

 

Will ging 5 weken geleden "even" naar de dokter vanwege langdurige oorpijn. Slechts enkele onderzoeken later werd hij geconfronteerd met de harde waarheid. Keelkanker met uitzaaiingen naar de lymfe.Er werd snel gehandeld, waardoor hij nu al volop in de bestralingen en chemotherapie zit. Medio augustus zal hij hier mee klaar zijn en zal dan eerst moeten werken aan herstel, samen met het gezin.

 

Uiteraard staan we gewoon iedere dag, behalve maandag, voor u klaar van 17:00 uur tot 20:00 uur. Als u vragen heeft, stel ze ons gerust wanneer u bij ons in de friture bent. Ook Will zult u vast nog zien. Hij loopt regelmatig binnen voor een praatje, aangezien hij maar moeilijk kan stil zitten.

 

We hopen u gauw te zien!

 

Lieve groetjes,

 

Natascha Janissen.