In aktie, Fight for cancer, waar een "Will" is, is een weg...


Lieve allemaal,

 

Love life,

fight for cancer,

 

Ons gezin krijgt in het jaar 2022 voor de 2e keer te maken met de gevolgen van kanker, mijn vader  en opa van Mayke heeft deze strijd niet mogen winnen. Mijn broer / vader van Mayke, Will, gaat voor de overwinning.....

Samen met mijn nichtje loop ik mee om hem en alle andere die het zo ontzettend hard nodig hebben te steunen, om geld in te zamelen voor onderzoek met als doel in de toekomst niet te hoeven kiezen tussen hoop en vrees.

 

Love life, love family, steun elkaar.

 

 

Jolanda & Mayke

 


Update 06 december 2022

 

Lieve mensen,

 

Zoals de meesten weten zijn wij met ons gezin op 1 mei 2022 een nieuwe uitdaging aangegaan door het overnemen van - nu ‘ons’ - cafetaria & broodjesbar Plein5.

 

Precies 24 dagen na de overname kreeg mijn man en maatje Will onverwacht te horen dat hij ernstig ziek was. Will had keelkanker, twee tumoren; één in zijn keel en één in zijn nek met uitzaaiingen naar de Lymfe.  

Opeens stond ons leven op zijn kop maar zoals Will zelf altijd zegt: “de klok gaat vooruit en dat is niet voor niks zo.”

Vanaf het begin hebben Will en ik afgesproken om positief met deze verschrikkelijke ziekte om te gaan, net zoals wij in het leven staan. Zonder te verliezen kun je nooit winnen; maar nu wilden wij zéker niet verliezen.

Samen met onze kinderen zijn we dit gevecht aangegaan en ik kan je vertellen: Will is op het randje van de hel geweest, terwijl wij met het gezin alleen maar machteloos konden toekijken. En zo zagen we hoe deze verschrikkelijke ziekte toe had geslagen.

 

Op 5 december kregen wij het goede nieuws: Will is gezond verklaard. En nu kunnen wij met trots zeggen dat wij het gevecht gewonnen hebben. Dankzij het medisch team van ziekenhuis Maastricht, de vechtersmentaliteit van Will en ons gezin en alle steun van onze gasten en omgeving, zijn we hier doorheen gekomen.

 

Nogmaals allemaal bedankt!

 

Natascha